Banner
Haza > Termékek >> Víz játék >> Felfújható vízipark berendezések

Népszerű óriási vízi park felfújható csúszda eladó

Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Ez a népszerű, óriási vízi parkban található felfújható csúszda divatos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelynek hosszabb élettartama van a használatra. A halom a hintaszéket a földhöz rögzíti. A hálóhálózat megóvja gyermekét, hogy ne kerüljön át a magas házba, és nem kell aggódnia a biztonság miatt. A légcső és a cipzár könnyen leereszthető.


termékleírás

Ez a népszerű, óriási vízi parkban található felfújható csúszda lehet ideális eszköz arra, hogy a boldog kertet hátsó udvarába vihesse, így a gyermekek más módon szórakoztatóbbá is válhatnak, hűvös nyárot élvezhetnek a születésnapi partin és hétvégén. Ezenkívül ez a végső módja annak, hogy gyermekeit boldoggá tegye, vagy játékkártyán szeretne hűtött otthona lenni. Egy izgalmas mászófalat két csúszós csúszdához hoztak és friss medencébe öntik. Ez egy olyan szolgáltatás, amely a kertjét saját szórakoztató parkjává változtatja. Ez a népszerű, óriási vízi parkban felfújható csúszda eladó egy nagy teljesítményű elektromos légszivattyúval, amely néhány perc alatt órányi élvezetet biztosít. És megígérjük, hogy nem fog semmilyen kémiai anyagot előállítani.

 

2.jpg

奥奇 乐 产品 框 .jpgTermelési és csomagolási folyamat:


图片 6.pngMint az egyik vezető kínai eladó óriási vízi park felfújható csúszda, amely az egyik vezető gyártója és szállítója, az AOQILE a legkiválóbb kivitelű, minőségi népszerű óriási vízi park felfújható csúszdák készítésére szakosodott. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Hot Tags: népszerű óriási vízi park felfújható csúszdák eladó, Kína gyártói, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony áron, Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like