Banner
Haza > Termékek >> Víz játék >> Felfújható vízipark berendezések

Nyíltvíz felfújható úszó vízipark, eladó vízi sportpark játékok

Nyíltvíz felfújható úszó vízipark, eladó vízi sportpark játékok
Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Ez az eladásra kerülő Vízisport Park játék nagyon egyszerűen telepíthető, szétszerelhető, néhány perc alatt felfújható, állandó konvekciós tápegységgel, amelyet a legjobb minőségű, kereskedelmi minőségű fúvókra optimalizáljuk hosszú távú használatra. Nagyon könnyű használni, és nincs különösebb karbantartási igény.


termékleírás

Ez az eladásra kerülő vízi sportpark játék realizálja azt a funkciót, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadon csúszhassanak, és kényelmes padlóval rendelkezzenek a gyors és biztonságos kültéri beállításhoz. Ezen túlmenően a beépített, szúróképességű nylonból és vízálló anyagból készült diák jobbak a tartósság és a laboratóriumi vizsgálatok szempontjából, biztosítva a biztonságot és az ólommentes játékok betartását. Nem kétséges, hogy az eladásra kerülő Vízisport Parki Játékok ideális szórakozási lehetőséget kínálhatnak a gyermekek számára a fárasztó nap eltöltésére egy nagyszabású ugrálóházban csúszdákkal, klubokkal, mászófalakkal és kosárlabda karikával. A háló alakú perspektivikus fal körülveszi az ugró területet, biztosítva ezzel, hogy minden ugrálási óra biztonságos legyen. És a gyerekek figyelni fognak az élénk és színes megjelenésre.


blob.png

blob.png

blob.png

blob.png


Az AOQILE, mint az egyik vezető kínai eladású nyíltvízi felfújható úszó vízipark, vízi sportpark játékok, gyártója és szállítója, minőségi nyíltvízi felfújható úszó vízi parkok, legjobb formatervezésű vízi sportpark játékok készítésére szakosodott. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Hot Tags: nyíltvízi felfújható úszó vízipark, eladó vízi sportpark játékok, gyártók Kína, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony ár, Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like