Banner
Haza > Termékek >> Víz játék >> Felfújható vízipark berendezések

Forró eladó felfújható vízipark eladó

Forró eladó felfújható vízipark eladó
Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Ez a kiváló minőségű felfújható vízipark beépített szúrásgátló nylonból és vízálló anyagból készül, amely tartós és laboratóriumi tesztelés alatt áll a biztonság és az ólommentes játékok biztosítása érdekében. A telepítés nagyon egyszerű, és ha nem használja, összecsukható. A horgony és a csomózás kifejezetten stabil és biztonságos marad.

 

termékleírás

Ez a kiváló minőségű felfújható vízipark kiválóan ideális olyan fajták számára, amelyek annyira élénk és aktívak, mint például az ugrás és a sziklamászás. Ez a csúszda a gyermekeknek szánt vízpermet funkcióját szolgálja, és a szórakozás is segíthet a gyermekek növekedésében és egészséges állapotában. Ezenkívül nagyon könnyű gyorsan telepíteni, nagy teljesítményű fúvókkal. A piacon lévő szokásos vízi parkokkal összehasonlítva, a kiváló minőségű felfújható vízi parkunk ésszerű méretű, és kényelmes padlóval rendelkezik, amely elegendő belső teret biztosít ahhoz, hogy gyorsan és biztonságosan visszapattanhasson a szabadba. Ez védi a gyermekeket, hogy szabadon visszapattanjanak, hogy jól védettek és kényelmesek.

 

55 (1) .jpg


blob.png


blob.png

blob.png

GYIK

A. Kíváncsi vagyok, hogy elfogad-e kis megrendeléseket?

Pls bátran forduljon hozzánk, függetlenül attól, hogy hány terméket szeretne, mi mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb árat kapjuk Önnek.

 

B. Meg tud-e csinálni OEM-t?

Minden OEM megrendelést elfogadunk, csak adja meg nekünk a tervét, hamarosan mintákat készíthetünk az Ön számára.

 

C. Tudnál-e megtervezni nekem?

Tapasztalt tervezőinkkel rendelkezünk, az Ön igényei szerint hozzáadhatjuk cégünk logóját, weboldalát, telefonszámát vagy ötleteit a termékekhez vagy a dobozhoz. Csak mondja el ötleteit, és hadd tegyük meg érted.

 

D. Tudna szállítani nekem mintákat?

Igen, tudjuk, de meg kell fizetnie a szállítási költségeket és a minta díját.

 

E. Mi a szállítási mód?

A kis mennyiségű megrendelésekhez vagy a sürgősen szükséges termékekhez légi teherfuvarral tudjuk küldeni őket, a nagy mennyiségű árukat az Ön igényei szerint tengeren szállítják.

 

Hot Tags: eladó vízipark, gyártók, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony ár, beépített

Előző: Nincs információMint az egyik vezető kínai eladó meleg eladású felfújható vízipark eladó és szállítója, az AOQILE specializálódott a legjobb formatervezésű, minőségi forró eladású felfújható vízipark létrehozásában. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Vizsgálat

You Might Also Like