Banner
Haza > Termékek >> Víz játék >> Felfújható vízipark berendezések

Óriási vízi játékok, felfújható vízijátékok, felfújható tengeri játékok

Óriási vízi játékok, felfújható vízijátékok, felfújható tengeri játékok
Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Az óriás vízjátékokat nagyon könnyű telepíteni, az embereknek csak azt kell megtenniük, hogy a kívánt csapvízmennyiséget feltöltsék levegővel és belső padlóval, tegyék a padlóra, és hagyja, hogy a móka kezdődjön! Nagyméretű játékterületet biztosít a 3 hónapos és annál idősebb gyermekek számára, amelynek célja a kisfiú vagy a lány érdekeinek felkeltése. Ha nem használja, akkor összecsukható, így segítve a hely felszabadítását.


termékleírás

Ezt az óriási vízjátékokat alaposan tesztelték, és nem szivárognak levegő vagy víz, és ígérjük, hogy nem fog valamilyen kémiai anyagot előállítani. Ezenkívül elengedhetetlen eszköz lehet a szilárd fej-, nyaki- és vállizmok fejlesztésére, valamint a kéz-szem koordinációra, a finom mozgásokra és a szociális készségekre. Érzékszervi öröm, amely javítja az agy fejlődését. Amikor a csecsemő belép az Óriás Vízjátékokba, akkor még vicces idő lesz. A baba megpróbálja elkapni és megsimogatni a színes játékokat, és hagyja, hogy úszhassanak. Ez az óriási vízjáték óra magas színvonalú stimulációt és egészséges szórakozást kínál.


blob.png

Ha érdekli a felfújható termékeink, kérjük, bátran forduljon hozzánk, és várom, hogy további megbeszéléseket veled folytathassunk!

Az AOQILE, mint az óriási vízijátékok, felfújható vízijátékok, felfújható tengeri játékok egyik vezető gyártója és szállítója Kínában, minőségi óriási vízijátékok, felfújható vízijátékok, és a legjobban kialakított felfújható tengeri játékok készítésére szakosodott. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Vizsgálat

You Might Also Like