Banner
Haza > Termékek >> Víz játék >> Felfújható vízipark berendezések

Amusement Park Slide óriási felfújható vízipark

Amusement Park Slide óriási felfújható vízipark
Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Ez a kiváló minőségű óriás felfújható vízipark nagyon egyszerűen leereszthető és kompakt méretekre összecsukható tárolásra, amikor nem kell felfújnia. Nagyon könnyű használni, és nincs különösebb karbantartási igény. Vigye magával a medence partjára, az biztosan megkönnyíti a gyermek hangulatát, szenvedélyét és csodáját. És ez is alkalmas tinédzserek számára.


termékleírás

Ez a kiváló minőségű óriás felfújható vízipark népszerű játék lesz a gyermekek számára. Ezen felül hatalmas felfújható trambulin-kastélyunk beépített trambulinral, ezáltal extra biztonságot nyújtva, amikor a gyerekek játszanak. Ez azt is megvalósítja , hogy a vendégek néhány órán belül élvezzék a szórakozást! Felfújás után kiváló minőségű óriás felfújható víziparkunk támogatja a súlyát, a gyerekek gondtalan időt élvezhetnek! minőségi tesztelve és tartós ahhoz, hogy több várat játsszon a kastélyban. Számos színválaszték létezik, így nagyobb választékot kínálva az igények kielégítésére.Mint az egyik vezető kínai szórakoztató park-csúszda-óriásfelfújható vízipark gyártója és szállítója, az AOQILE a legjobb formatervezésű, vidámparkú csúszda-felfújható vízipark létrehozására szakosodott. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Hot Tags: Vidámpark csúszda óriás felfújható vízipark, gyártók Kína, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony ár, Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like