Banner
Haza > Termékek >> Víz játék >> Felfújható vízipark berendezések

250 fő óriás felfújható vízi park játék TUV tanúsítvánnyal / felfújható törölköző tanfolyam eladó

250 fő óriás felfújható vízi park játék TUV tanúsítvánnyal / felfújható törölköző tanfolyam eladó
Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Ez a felfújható wipeout pálya kiváló minőségű, kiváló minőségű anyagokból készül, hogy biztosítsák a gyermekek biztonságát. A tartós varrás, valamint az extra vastag ugró- és csúszó részek a legfinomabb anyagokból készülnek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy azok erősek. Könnyű eltávolítani, csak kapcsolja ki a ventilátort, engedje leereszkedni, és korlátozott helyiségben tárolja.


termékleírás

Ez a felfújható wipeout tanfolyam fejlett technológiájú és kiváló minőségű anyagokat fogad el, amelyek ideális szórakozási lehetőségeket kínálhatnak mind kültéri, mind beltéri célokra, szinte a házban vagy annak környékén, bárhol a hátsó udvarban vagy a nappaliban, születésnapi party, karácsonyi party, családi összejövetel vagy bármilyen olyan alkalomra, amely gyermekét szórakoztatja a holdkötél alatt. Ezenkívül kifejezetten a biztonság és a gyártási előírások betartása érdekében tervezték. A halom rögzíti a patkolót a talajhoz. A hálóháló védi a gyermekeket, hagyja, hogy gyermekei szabadon ugráljanak, és ez boldogságot hoz minden család számára. Ez a felfújható wipeout tanfolyam nagyon egyszerűen telepíthető, és nincs különösebb karbantartási igény.

 

blob.png

blob.png

Csomagolás és szállítás

Csomagolás: 1 db / opp zsák, 5db / karton

Szállítás: tengeren, légi, expressz

blob.png

blob.png
Mint az egyik vezető gyártója és szállítója 250 ember számára, óriás felfújható vízi park játékkal, amelyhez KI-beli tanúsítvánnyal / felfújható törlési tanfolyammal kerül sor, az AOQILE arra specializálódott, hogy minőségi 250 embert tartalmazó óriás felfújható vízi park játékot hozzon létre közel tanúsítvánnyal / felfújható törlési tanfolyammal legjobb design. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Hot Tags: 250 fős óriás felfújható vízi park játék, közel tanúsítvánnyal / felfújható törlőkendővel eladó, Kína gyártói, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony ár, Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like