Banner
Haza > Termékek >> Víz játék >> Felfújható medence játék

Nyári forró eladó olcsó felfújható medence, felfújható négyzet alakú medence szivattyúval

Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Ez a felfújható négyszögletes medence szivattyúval kettős reteszelő szelep segítségével gyorsan szellőztethető. Miután élvezte az öntözőmedencét, egyszerűen ürítse le a lefolyó dugót és engedje le könnyen a pihenő kisgyermek medencéből. És meghosszabbíthatja a boldogság óráit.


termékleírás

Ez a felfújható, négyszögletes úszómedence több szórakozást kínál felnőtteknek és gyermekeknek. A felfújható medence nagy méretű és felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt alkalmas. A fejlett folyamattal felszerelt felfújható négyzet alakú uszodánk ideális a gyerekek számára a kültéri és beltéri élményekhez. Ezenkívül kifejezetten egy kedves óceánvilággal tervezték, hogy a gyermekek szórakoztatásuk során tanulhassanak.

Ez a felfújható babamedence szuper puha felfújható padlóval rendelkezik, amely párnaként szolgál a föld és a gyermek között, hogy fokozza a gyermek védelmét. És nagyon könnyű tárolni és hordozni. Speciális szeleppel az emberek elektromos szivattyúval, kézi pumpával vagy akár hajszárítóval is használhatják a felfújt gyermekmedence néhány perc alatt történő lehűtését.


Nyáron forró eladó-legjobban felfújható-medence felfújható (1) .jpg

Nyári meleg eladó-olcsó-felfújható-víz-pool.jpg '

Termékinformáció

Név

Medence

Designs

Négyzetes vagy kerek

Szín

Kék, narancs, sárga, zöld, testreszabott

Anyag

0,9 mm PVC, testreszabva

A típus

Egyrétegű magasság: kb. 50-60 cm

B típus

Két rétegmagasság: kb. 100cm

C típusú

Három rétegmagasság: kb. 150cm

Méret

4x4m, 5x5m, 6x6m, 8x8m, 10x10m, 15x15m vagy kérésre

Magasság

Normál magasság: 55cm

Tartozék

Javítókészlet, Ragasztó, Szelep, Felfújó

Csomagolás

Szőnyeg belül és PVC táska kívül, dupla puha csomagolás

Használat

Vízi parkok, kereskedelmi központ, bevásárlóközpont, köztér

Termékskála

1. Felfújható diák, várak, pattogók, nagy felfújható játékok, felfújható játékok.

2. Vízi parkok: Vízlabda, vízhenger, Zorb-golyó, úszómedence, evezős csónak, lökhárító csónak, víz trambulin, víz matracok, víz bicikli

3. Felfújható reklám, felfújható modell, felfújható boltív, felfújható sátor

4. Vidámparkok, beltéri és kültéri játszótér

5. Üdvözöljük az OEM-t

Használat

1.Nagyon népszerű a vidámparkok, víziparkok, közterületek, szabadtéri játszóterek és fedett játszóterek, bevásárlóközpontok, szupermarketek és sok más hely.

2.Tartályként használják vízbálok, evezős csónakok és csörlőcsónakok számára, hogy a medencében játszhassanak. Mind a felnőttek, mind a gyerekek élvezhetik a boldogságot, ha játszanak.

Képbemutató
图片 18.png
Mint az egyik vezető kínai nyári meleg eladó olcsó felfújható vízmedence, felfújható négyszögletes úszómedence Kínában, az AOQILE specializálódott a minőségi nyári meleg eladó olcsó felfújható medence, felfújható négyzet alakú medence szivattyúval a legjobb kialakításban. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Vizsgálat

You Might Also Like