Banner
Haza > Hírek > Tartalom

A felfújható sátor folyamata

Jul 11, 2017

1. A szakítószilárdság: Felfújható sátor A Külső számlák szövetének szakítószilárdsága nagyobb a keresletnél, ilyen anyagok a vízállóság és a bevonat túlnyomó részének befejezése miatt, a bevonat bevonatának feldolgozása után, a szakítószilárdság nyilvánvalóan csökkent. A tesztelés után a poliuretán bevonat szakítószilárdsága után a nylon taftet 75% -kal csökkentették, ami nagymértékben befolyásolta a teljesítményt. Ezért nagyon fontos a bevont szövetek szakítószilárdságának javítása

2. Tapadási szilárdság: A bevonat és az anyag közötti tapadás közvetlenül befolyásolja a sátratest élettartamát. A bevonat tapadásának hiánya delaminációhoz vezet, lehámozódik, súlyosan befolyásolja a vízhatást és a minőségi megjelenést, valamint a bevonat anyagának túlságosan nagy a belső szövetbe való tapadása, befolyásolja a szövet. Ezért a tényleges feldolgozásnak a követelményeknek a megfelelő folyamatok és megfelelő előírások kifejlesztésére vonatkozó követelményeken alapulnia kell.

3. Ragaszkodó és ragacsos probléma: a nagy esővíznyomású termékeknél, a felfújható sátrak gyártásánál a varróüzemben lévő víz szivárgásának problémájának megoldása érdekében gyakran elvégzik a poliuretán tapaszt. A bot hatásának biztosítása érdekében az eljárás kialakításánál figyelembe kell venni a szilikon tartalmú olajos bevonó ragasztó használatának minimalizálását, és biztosítani kell, hogy a bevonó ragasztó teljesen térhálósodjon.

Back