Banner
Haza > Hírek > Tartalom

Támogatja a felfújható ívek módszer

Jul 13, 2017

3 módszereket használnak a felfújható boltívek támogatásához

1.A leggyakoribb módszerek használata őrölt körmök és kötelet rögzítő, a módszer támogató felfújható boltívek vannak bizonyos korlátai, köröm és a nyakkendő a kötelet a környezetben használható képesnek kell lennie.

2. az alkalmazásban a folyamat felfújható boltívek is használja a módszer a belső támogatással, ez azt jelenti, hogy támaszt a belső fiók, zárójelek használata, és majd felfújható ív-kívül a sátorban, és majd rögzített.

3. az utolsó a külső támogatási lóg felfújható boltívek támogató módszer használata, ez a módszer az, hogy prop fel a boltív kívül a számla, és akkor tesz a belső főkönyvi számlák belső és külső fiókokat fenntartani a külső fiók egy bizonyos távolságra, így az első támogatja, ha ez akarat fog némely idő.

Felfújható boltívek általában, leggyakrabban használt támogatási módszerek: egyetlen támogat, belső merevítő, kívül, külső merevítő, mint a módszer.

1.Egyetlen konkrét bevezetésének támogatása: egy kötéllel, fentről le, és bízik benne ez a módszer hozzászokott volna némely korlátok felfújható ív támogatja. Ilyen felfújható ívek tesz szükségessé, hogy a földre kell szegezett egy olyan helyre, ahol a kötelek kell kötni. Például néhány cement emelet nem használ ez felfújható boltívek.

(2) a konkrét bevezetése a külső burkolatot: ez felfújható ív van osztva két rétegben, is osztani egy belső számlának egy külső, benne a előkészítés színpad, az első a stent támogatásához a belső fiókot, majd a vízálló tetején a fiókot külső fiók függvény használható, ez felfújható ív kényelmesebb és hatékonyabb, sok szabadtéri tevékenységek, egyes emberek úgy döntött, hogy használja a felfújható boltívek.

3. külső támogatás konkrét bevezetése: A felfújható ív is osztani kétszintű, is osztott-ba egy belső fiókot, egy külső fiók, de a két réteg és a belső a külső burkolatot, a funkció feladata, éppen ellenkezőleg, ez felfújható ív, a használat, az első támogatja a külső támogatással, és akkor tesz a belső számla alatt a külső fiók, ez támogatja a módszer felfújható ívek ösztönzőbb megakadályozására eső szigetelés, mert a belső és külső számlák egy bizonyos távolságot.

Back