Banner
Haza > Hírek > Tartalom

A felfújható ívek biztonságos elhelyezése

Aug 09, 2017

1. ésszerűtlen bekötés, felfújható ívek többnyire az út szélén propaganda, felállításakor felfújható ívek, a legtöbb esetben az emberek figyelmen kívül hagyták a ventilátor vonal probléma, egyesek fogják a ventilátor vezeték közvetlenül az úton, ilyen múló a jármű elhúzódott oda-vissza, ami meghibásodott huzalokat okozhat, sértheti a múltban járókelők, különösen a felfújható ívek zsúfolt helyen, több vezetéket, ha nincs ésszerű kábelezés, majd rövidzárlat, az előfordulási áramütés nagyon magas lesz.

2. Huzal, fúvó minőséggel kapcsolatos problémák, a felfújható ívek többnyire kívül esnek, a nap és az eső ellenében, a vezeték és a fúvóka szivárgást vagy rövidzárlatos helyzetet jelez.

3. Biztonsági figyelmeztető jelzések megjelenése érdekében a biztonsági tudnivalók hiánya miatt az emberek ritkán kulcsfontosságú helyeken biztonsági figyelmeztető jelzések felállítására, különösen a felfújható ívek esetében a helyi személyzetet viszonylag többet zsúfolták, ha nincsenek biztonsági figyelmeztető jelzések a kulcsfontosságú helyszíneken. áramütés, a következmények elképzelhetetlenek.


Back