Banner
Haza > Hírek > Tartalom

Probléma a felfújható sátor

Oct 28, 2016

Főbb funkciói

Nedves, szúnyog-proof anti-infravörös, hő szigetelés, tűzálló, és így tovább. A sátor, oszlop alakú design, nemzetközileg népszerű formában fogadja el. Termékek, nagy stabilitás, nyírás áramlás szél erős, nem a tárolt esővíz jellemzői.

Ismeretek összegyűjtése

Először kiválasztott egy hely, a Föld lapos, majd nyissa meg a csomagoláson, csempe a padlón felfújható sátor nagynyomású felfújható air szivattyú Start, négy álltak egyedül, húz a kötelet, hogy tartsa összpontosítva canand #39; t ping Wang állítja fel a pole jogot. Végül feküdt horgony, szél feszes kötél.

Gyakran ismételt kérdések

K: felfújható sátor lék, mi fog történni?

Válasz: Ha úgy találja, hogy a szivárgás, tudod megtöröl tiszta levegő és a festékréteg, SZAPPANNAL és vízzel, hogy ellenőrizze a szivárgás. Szivárog a pont ha egy nagyon kis lyukat, majd használhatja egy kis kerek darab javítási anyag (felfújható sátor előírás standard amely) ecset ragasztó, ragasztó dries tulajdonítanak a szivárgás pont kötőanyagainak. Ha a szivárgás a gáz hő varratok nyitott oszlopában, lehet osztani az alábbi lépéseket:

1, első tiszta felületeket.

2, felfújható sátor lesz felfegyverez-val üveg-ragasztó, felfújható air ecsetet, hogy a ragasztó felületen kell ecsettel egyenletesen, vastagsága és ecset kétszer, akkor is bond.

3, ragasztó, a felület úgy alakítják ki, hogy kerek vagy ovális formájú, megpróbál-hoz elkerül tér és éles fejrész alakzatot, átfedés szélessége nem lehet 30mm-nél kisebb.

4, hogy a ragasztó után illékony, ragasztó, tapasz kell lapos, nem összecsukható, guruló, kiegyenlítés, és a haj szárító ellátási hő, kötés. Kötés után 6 órával a levegőben.


Back