Banner
Haza > Hírek > Tartalom

Praktikum-felfújható sátor

Oct 28, 2016

Felfújható sátor, a hagyományos fém stent különbségek általában rendelkeznek az alábbi három pontot:

Súly

Fémvázas sátorban használja iron pipe konzol, így súlya viszonylag nagy, elkerülhetetlenül hozott ez baj, hogy a szállítás és a mobil. Különösen a nagyobb sátorban, használt több támogatja, és mint a sátor, van egy nagyobb teherbíró követelmények, amelyek következtében fokozott támogatás terhelés, használja a nagy fal vastagságát, csövek, egy nagyobb súlyt a sátor.

Felfújható sátor, felfújható keel, hajtás és a vas konzol egy normál fém sátrat mondani, könnyebb súlyú, ami szintén viszonylag könnyen szállítható.

Második kötet

A sátorban, az azonos méretű, fém támogatási struktúra sátor, mert a jelenléte vas csövek támogatása, ingyenes csomagolás és iron pipe zárójel hosszát oly sokáig, vezető kisebb járművek nem megy, a közlekedési, a nagyobb jármű kell használni.

Felfújható sátor, mert ez egy puha, felfújható keel, és a gáz a gáz szabadon majd dobni; Ez a design teszi a sátor használat után, szabad hajtható, foglal csak egy kis térfogatú, kis otthon és szokásos járművekben könnyen elhelyezhető. Könnyen szállítható.

Három, illetve felállítás és szétszerelés

Fémvázas sátorban megkövetel emberek, hogy hozzanak létre, állítsa be az időt és a nagy sátor, a személyzet szükséges több és hosszabb időt vesz igénybe.


Back