Banner
Haza > Hírek > Tartalom

Felfújható sátor jellemzői

Oct 28, 2016

Technológia

Kombinációját használja a ragasztási és magas frekvenciájú hő tömítő technológia, PVC bevonatú kétoldali szövetből, vízhatlan ponyvás, UV-ellenálló anyagból, gáz oszlop kialakítása gyorsan, nagy szilárdságú, a burn-proof, anti-penész, UV-ellenálló, nedvességálló, és így tovább. Felfújható sátor sátor, sátor keret struktúrák a gázt, mint rendes fémvázas sátorban, könnyű test, hajtogatott kisméretű, könnyű-hoz hordoz és így tovább.

Erekció

Ezzel szemben felfújható sátor beállítása nagyon kényelmes, csak csempe a betöltetlen sok láb szivattyú vagy elektromos szivattyú, csak két ember sátorban, lehet felállítani egy perc leforgása alatt teljes.

Bontási

Mikor a az azonos, fém csomagolás zárójel eltávolítása szükséges több és hosszabb időt vesz igénybe. Felfújható sátor csak hadd természet veszi el, a tanfolyam, vagy egy elektromos ventilátor fúj levegőt.

Előnyei

Tehát, szemben a csupasz fém sztentek sátrak, felfújható sátor páratlan előnyei, könnyű és kis méretű, a hagyományos fém sztentek a tranzit sátrak donand #39; t előnnyel rendelkeznek. És a felállítás és szétszerelés nagyon egyszerű, és nem hulladéknak több időt és munkaerőt, különösen alkalmas a vészhelyzeti gyors. Annak idején szegény körülmények nem voltak elérhetők, felfújható sátor is el lehet dobni


Back