Banner
Haza > Hírek > Tartalom

Felfújható medence

Oct 28, 2016

Felfújható medence készül, a PVC és a háló a gyermekek és családok számára szórakozási hordozható medence a fürdő.

Felfújható medence közötti különbségek, és hazai, felfújható medencék vannak, elsősorban a gyermekek hal halászati vagy szabadidős használja. Szóval más néven az iparág halászati medence. Felfújható medencék nem tudja csak, hogy a nyár, leült pihenni a gyermekek játék belsejében, vagy rábízhatja a család tagjai játszanak a fürdőben. Földfelszínre telepíthető felfújható medencék és felfújható medencék több alkalmas idősebb gyermekek és a családok. Lehet mondani, összecsukható hordozható felfújható medence egy ideiglenes medence.

Megjelenése

A felfújható medence kerek vagy hosszúkás, is lehet kalóz hajó, vagy más állatok sokféle kép. És néhány, a nagyobb családok használhatja a medencét diák vagy ülések, a gyermekek játszanak. Childrenand #39; s csak 2-5 square, medence medence általában nem 30-60 négyzetméter otthon, vagy dedikált felnőttek 50-80 szögletes méretben is lehet készíteni.

Funkciók

Felfújható medence előnye a hordozhatóság, tudod tesz ez akárhol az otthoni. Vagy akár a tornácra vagy a hálószobában, de összehasonlítva a rendszeres medence ár egész megengedhető. Könnyen használható, különösen alkalmas a külső személyzet.


Back