Banner
Haza > Hírek > Tartalom

Felfújható úszómedence

May 25, 2017

Töltőeszköz és módszer:

1. Elektromos szivattyú

Az elektromos szivattyút elektromos energia vezérli, és magas az inflációs hatékonyság. Közepes és nagy felfújható termékekhez alkalmas. A szokásos felfújható úszómedence mindössze 3-5 percet vesz igénybe.

Hogyan kell használni: az elektromos szivattyúk általában a gázfúvókának három jellemzőjével rendelkeznek, nagy, közepes és kis felfújható termékek esetében. A tartálytest gáz töltőnyílása szerint a megfelelő légfúvókahüvely a levegő bevezető nyílásába illeszkedik, és ha az elektromos szivattyú lázas helyzetben van, javasoljuk, hogy leállítsa a töltést, majd a légszivattyút lehűtik majd felfújják. Ezenkívül az elektromos szivattyú használható a termék felfújására is.

2, lábszivattyú

A szivattyú mesterséges, felfújható hatásfoka általában alkalmas, kis- és közepes felfújható termékekre, a szokásos felfújható úszómedence használatára szolgáló szivattyú több mint 30 percet igényel.

Hogyan kell használni: használja a láb szivattyú, felfújható nem erő túl sok, egyenesen kell erőltetni, a felfújható folyamat megjelenik a gáz szájnyitó jelenség, akkor be kell helyezni.

3 kézi szivattyú

A mesterséges, felfújható hatásfokú kézi szivattyú lassú, olcsó, kis felfújható termékek számára alkalmas. Nem ajánlott felfújható úszómedencékhez.

A fenti három fajta felfújható módszer egyszerű és könnyen kezelhető. A felfújható úszómedence ajánlott a szivattyú felfújására. Az átfogó töltési idő csak 3-5 perc, időt és energiát takarít meg. Használat után a használati modell használható a felfújható úszómedence levegő kipufogójához is, így az uszoda elhelyezhető. A lábszivattyú 30-45 percet vesz igénybe, ezért javasoljuk, hogy a felhasználó felfújja a lehetőséget, hogy fontolja meg a lehetőségeket. A kézi szivattyú időigényes és fáradságos, és nem ajánlott.

Vízelvezetési módszer:

1, alsó vízelvezetés: nyissa meg az alsó lefolyó lehet, ez a módszer alkalmas kültéri szabadtéri területen is lehet külső cső az alsó lefolyó tömlő leeresztése.

2, oldalsó lefolyó: használja a külső leeresztő csövet, nyissa ki az oldalsó lefolyót, a vízelvezetést, ez a módszer beltéri használatra vagy a vízelvezetés helyének tisztítására van szüksége.

PS: a dupla lefolyókkal tervezett úszómedence egyszerre két leeresztő csatornát tud lefolyni. Könnyebb és gyors lecsapódás.

Javítási módszer:

1, engedje le a fennmaradó vizet a medencében, nyissa ki a szelepet, engedje el a gázt a levegő kamrában, és megkönnyítse a tartály takarítását hátul.

2, egy patch. Előnyösen háromszor nagyobb a sérült terület nagysága. Ajánlatos körbe vágni.

3, az alsó ragasztó kezelés. Tisztítsa meg a tapaszokat és a javításokat, és egyenletesen alkalmazzon speciális ragasztót. Használjon elektromos hajszárítót vagy száraz levegőt, amíg ragacsos.

4, a ragasztó kezelés. Ismét alkalmazza a ragasztót arra a területre, ahol a ragasztót felhordta, és ugyanígy tegye meg anélkül, hogy ragaszkodna a kézhez.

5. Rögzítse a tapaszt a patch területre, lassan illessze be a tapaszt és simítsa le. Meg kell jegyezni, hogy amikor beilleszteni a buborék kerülni kell, különben beilleszteni az ügy nem erős.

6, és végül a testet a sík talajba helyezzük, és nagy nyomást használjunk 24 órával később.
Back