Banner
Haza > Hírek > Tartalom

Felfújható csúszda biztonságos? Gyermek csúszdák kell odafigyelni?

Oct 28, 2016

Néhány felfújható játék, felfújható csúszda, minden gyermek élvezze a childrenand #39; s játék berendezések, és mi általában látni, több egy szórakoztató létesítmény, mint ők rohant át a levegő, a kitűnő nyújthatóság, a gyermekek futás és ugrás, vagy ugrik, vagy fenti, ez olyan, mint a gyaloglás. nincs fájdalom, ezért úgy gondoltuk, itand #39; s biztonság és boldogság index is magasabb. Tényleg ez?

Felfújható csúszda, igazán biztonságos? Játszani felfújható csúszda, gyermek tisztában kell lenniük, hogy minden problémát

Mi most ad egy rövid beszélgetés a childrenand #39; s játszani berendezések használata során a csúszdák, szülők és gyermekek kell figyelni, hogy milyen ügyben.

Először mert a gyerekek több izgatott ezek childrenand #39; s berendezések játszani, lehet egy csomó izzadság, figyelmet kell fordítani a szülők gyerekek verejték, ne fogási gyerekek hideg utazás közben.

Másodszor, a szülők, hogy vigyázzon a gyermekek ne ütköznek, mert intenzív fuss véraláfutás.

Harmadik, mielőtt a childrenand #39; s csúszdák, a jelölőnégyzet van, szivárgás elkerülése elriasztja childrenand #39; s játék berendezések ok gyermekek szivató, és veszélyes.

Végül ezeket lovagol gyakran és fertőtlenítés, annak érdekében, hogy a gyerekek játszhatnak a baktériumok elkerülése érdekében.

Végül előtt a childrenand #39; s csúszdák kell mezítláb és túrák, és próbálj ki valami nélkül fém vagy kemény berendezések, gyermek játszótér, nem a kivágás vagy a kár, hogy saját maguk és mások


Back