Banner
Haza > Hírek > Tartalom

Felfújható medence eszköz és módszer

Oct 28, 2016

1 elektromos szivattyú

Elektromos szivattyú elem energiát termelő, es magas hatásfok, alkalmas közepes és nagy felfújható termékek, közönséges felfújható medence csak be kell 3-5 percig.

Használat: elektromos szivattyú általános ott három méret-ból gáz fúvóka, nagy, közepes és kis felfújható termék alkalmas. Szerint választéka felfújható medence felfújható levegő fúvóka az a szelep, szivattyú, ha azok a lázas, javasoljuk, hogy megáll a töltés, a gáz szivattyú hűtés. Elektromos szivattyúval is használható felfújható termékek a szivattyúzás gázt.

2, láb szivattyú

Szivattyú, kézi működtetéssel, es hatékonyság, száj, és a kis- és közepes méretű felfújható termékek, közönséges felfújható medence, láb szivattyúk segítségével tovább tart, mint 30 perc múlva.

Használat: ne terheljük túl a felfújható láb szivattyú használatakor, szükséges egyenlő súlyt, felfújható fúvóka jelennek meg előugró ablakok, be kell helyeznünk.

3, kézi pumpa

Használ mesterséges meghajtó kézi pumpa, es hatékonyságát lassú, olcsó, kis felfújható termékek. Nem ajánlott a felfújható medence.

Három töltési módszert egyszerű és könnyen kezelhető, felfújható medence, pool szivattyú ajánlott felfújható, 3-5 perc teljes levegő idő csak kell, időt és energiát takarítva. Használat után is használható felfújható medence szívó, könnyen készlet a tárolás. Láb szivattyú kell 30-45 perc, azt javasolja, amit használók akar gyakorolni keresztül felfújható tekinthető döntéseket. Kézi szivattyú- és időigényes tevékenység, nem ajánlott.

Back