Banner
Haza > Hírek > Tartalom

Napi karbantartása felfújható trambulin gyermekeknek

Aug 09, 2017

1. Azoknál a műanyag alkatrészeknél és üvegszálaknál használhatunk szappanos vizet, fertőtlenítő mosószert, fehérítő port, például hígított áztatott, puha ruhával vagy puha ecsettel finoman bozót, majd mossuk Qingshuiqing tiszta, száraz vagy száraz ruhával, végül permetezzen néhány fertőtlenítőszert.

2. A nagyméretű gyermekjátékok puha szivacsos részéhez használjuk a puha ruhát, hogy a szappanos vizet megkenjük.

3. Nedvességálló, hőálló, nem hajlamos faalkatrészek moshatók szappanhulladékokkal, majd fertőtlenítő folyékony fertőtlenítéssel permetezik.

4. Nagyméretű gyermekjátékeszközök esetén a fémrészeket, ha rozsdásodást igényelnek, ecsetkefét használhat a rozsda úszására, tiszta, száraz ruhával.

5. Áramköri elektromos készülékek A tisztítás része, az első, amely biztosítja az áramellátást, megakadályozza az öntözést, általában nedves ruhával, szárítás után, majd csatlakoztatva a készülékhez.

6. Ha a fedett beltéri terem, a talaj, a fal és így tovább a beltéri szellőztetés, hetente egyszer hidrogén-peroxid spray-fertőtlenítéssel.

7. A nagy gyermekjáték-berendezések fertőtlenítése, azt is meg kell győződnie arról, hogy a kapcsolat nem szilárd, a fém gyakori tevékenység kapcsolati rész töltés, áramkör elektromos készülékek és a rendes részek nem károsodnak, minden alkatrész nem maradhat éles tüskés és más biztonsági kockázatokat.

Back