Banner
Haza > Hírek > Tartalom

Gyakori problémák a felfújható sátorban

Sep 14, 2017

1. A felfújható kemping sátrak és a felfújható hátizsákos sátor fokozatos lefúvatása: Felfújható oszlop Néhány könnyű ruházati alkatrész hosszú távú használat után, könnyen tompítható, különböző típusú ruhadarabok vágására használható a tiszítóhelyen.

2. felfújható kemping sátrak és felfújható hátizsákos sátor A légszivárgás komoly: felfújható sátrak hosszú távú használat után, mivel a lyukak varrása egyes részei, a gázszivárgás nagymértékű növekedése a varrásokon feltüntetett ruhával, a szivárgás, például az oszlop túl banális, gondolhat az üresjáról, hogy elkerülje a meglepetéseket.

3. felfújható kemping sátrak és felfújható hátizsákos sátor lehúzó él: egy kis ecsettel a perem szélén a megfelelő ragasztó, a nyomás után egy kis nyomás, hogy nyomja meg a post a cég lehet.

4. felfújható kemping sátrak és felfújható hátizsákos sátor Sharp tárgyak vágása: A szájban felfújható sátor, ha jó az 5 cm-nél, használja a varró öltést, majd használjon rongyot vagy rongyot. A lökés rövidebb, mint az 5 cm-es közvetlen oszlop, amely a posztra fel van tüntetve, és a ruhát megváltoztatják, majd fél percig levegőztetik, az állvánnyal rögzített ruhadarabot, a széleken levő nyomást a poszt után.

5. felfújható kemping sátrak és felfújható hátizsákos sátrak Seam Open: először a varrás a nyílások a varratok lapos, majd a módszer a kiküldetés az ártalmatlanítás megnyitásához, hogy gyönyörű, lehet nyitni alján a légpárnás és a varrás, nem befolyásolja a megjelenést.


Back