Banner
Haza > Hírek > Tartalom

A felfújható karikatúra képének jellemzői

Jul 10, 2017

1. Minimalizmus

A felfújható rajzfilmek egyik jellemzője a grafikai teljesítmény egyszerűsége, amelyet mélyen befolyásol a rajzfilmek létrehozása. Rajzfilmek az egyszerűség, a gyors, a dolgok megfogalmazásának hangsúlyozására, amikor a cselekmény egyszerűen közvetlen, a szándékok világosak, intuitív erősek, hogy az emberek tudják értelmét. Ezért a reklámkampány gyakran a felfújható rajzfilm kép, hogy megvizsgálja a legkifejezőbb, ideográfiai jellemzői a kép, egyes funkciók még szándékosan közelről, erősítés, hogy kiemelje a téma, hogy egy jó felismerés, a nyilvánosság hatása.

2. Túlzott

Felfújható rajzfilm-teljesítmény, függetlenül attól, hogy a külső kép vagy a belső jelentés erősen eltúlzott karakter. Felfújható rajzfilm kép, hogy megszabaduljon a rendkívüli deformáció festési rutinjájától, hanem annak biztosítására is, hogy a túlzás és a deformáció egy bizonyos logikával összhangban legyen, hogy a közönség könnyen megértse az elfogadásukat. A külső kép főként az ábrázolt kép nagyításának vagy csökkentésének szándékával, az eredeti normális arány elvesztésével, valamint a közönség látványos vizuális hatásával és pszichológiai ingadozásával együtt megnyilvánuló szándékának köszönhetően egyedülálló művészi hatás érhető el, mély benyomást keltve.

3. Humoros

Humor a felfújható rajzfilm kép minden területén a közös jellemzők használata, a reklám folyamatban, felfújható rajzfilmfigurák gyakran humoros gesztus a közönség kifejezni a vállalkozás saját vonzereje észrevehetetlen, közvetíti a vállalati filozófia, reklám termékek.

4. Dinamikus

Az úgynevezett dinamika az, hogy különböző technikákat alkalmaz, hogy statikus képeket biztosítson a dinamikus életérzékeléshez, hogy megfeleljen az emberi, állati és mindenféle tárgynak, amelyek életjellegű anyagi anyaggal rendelkezzenek a törvény teljesítményjellemzőinek mozgása során. A közönség számára a dinamikus természetű felfújható rajzfilm a legvonzóbb, legvonzóbb és legteljesebb mágikus vonások. Felfújható rajzfilm kép a dinamikus természetét a vállalat vágya, hogy a hozzáadott értéket a teljesítmény, azt mondhatjuk, felfújható rajzfilm képet a dinamikus természetét a vállalkozás lesz hallható nyilatkozatot.

Back