Banner
Haza > Hírek > Tartalom

Buborék sátor

Oct 28, 2016

Pierre-Steven Duma (Pierre-Stéphane Dumas) Franciaország tervező célja teljesen átlátszó sátor, ez az egyedi átlátható tervezés lehetővé teszi az emberek félelem nélkül, eső egy időben, úgy érezte, nagyon közel a természethez.

Buborék sátor külső

Hagyományos kemping sátor és a különbség, az átlátszó sátor létesítmények egy sok-szekrény, polcok fények, ezek a készülékek, hogy a buborékok jobban néz ki, mint egy mobil szállodai szobában.

Kemping tapasztalatok

A buborék sátrak már közzétették, £ 400 / éj kiadó, sok Egyesült Királyság látogató özönlöttek az új kemping tapasztalatokat. A buborék sátor Franciaország tervező Pierre-Steven Duma (Pierre-Stéphane Dumas) úgy véli, hogy az emberek a természetet, a buborék sátor tapasztalat teljesen rendkívüli.

Buborék sátor belső Duma azt mondta: "egy csomó ember nem tapasztalt, az alvás, az éjszakai égbolton a csillagok alatt, vagy az egyik, hogy lehet tisztán látni a napfelkeltét és naplementét, a rendes sátrak és kemping autó azt jelenti, hogy az emberek hagyja ki a ezeket a szép dolgokat. Úgy terveztem, ebben a hálószoba tartalmaz levegő buborékok sátor, célja, hogy egy kényelmes nappali, és lehet látni a táj, hely kívül. Át a mennyezetet, a vendégek lesz képes, hogy teljes mértékben élvezze a különleges természeti jelenség, mint a napkelte és napnyugta a egész folyamat. ”

Back