Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Mi az a goromba vár?

Oct 09, 2018
Inflatable Bouncer House

A pattogó kastély egy felfújható játékeszköz, amely úgy néz ki, mint egy kastély. Ez egy játék, amely egy centrifugális ventilátor által fújt feszültséget és nyomáskülönbséget használ a film belső és külső része között a forma kialakításához. Környezetbarát és puha, kettős hálózati, kétoldalas háló pvc anyagból készül. Tömítés esetén a ventilátort folyamatosan levegővel látják el a termék alakjának fenntartása érdekében. Gyerekek számára is elérhető.

Az alak a piacon népszerű rajzfilmfigurák szerint lett kialakítva, és aranyos és egyedi alakja miatt a gyermekek szeretik. Más néven: felfújható kastély, gyermekek kastélya, felfújható trambulin, felfújható csúszda, játszótér, légpárna, szemtelen kastély és így tovább. A leeresztés utáni térfogat kicsi, és könnyű hordozni a gyűjteményt.

Az anyagból PE fóliával felfújható játékok, PVC fóliával felfújható játékok, TPU, EVA környezetbarát anyagok felfújható termékek, hálószövet és Oxford ruhával felfújható játékok, gumival ragasztott felfújható termékek, szilikon felfújható állatok és szilikon injekciós felnőtt felfújható babák vannak.

A funkciótól függően nagy reklámmodellek, nagy felfújható játékok, alkalmi bútorok, kis rajzfilm gyermekjátékok, promóciós felfújható ajándékok, apró hirdetési szimulációs modellek, életmentő eszközök, vízi szórakoztató játékok, felnőtt játékok és így tovább.

Back