Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Gyaloglás a labda karbantartási módszer víz

Oct 28, 2016

(1) annak biztosítása érdekében, a berendezés, hogy elérje a labdát biztonság kapacitás a szokásos élettartama a 150 kg. Nyitó és záró cipzár zhiqian, hibák garantálja húzta a fejét, cipzár fogat oszlop irányba húzza végig, cipzár, nyitási és zárási sebesség kellene ellenőriznie, 10-15 méter/perc belül donand #39; t hosszú ideig ismételten nyitó és záró, cipzár segítségével kész és Shang bevonva egy réteg méhviasz film, méhviasz kívül fog, csak bevont cipzár fogat kell a tiszta Hou, nem bevont belül fog , a nem-work állam Shi, kell nyissa meg a cipzár és a Shang la menti Yu cool-on.

(2) a látogatók játszani, nem engedi turisták egy kemény tárgy a készülék graffiti, annak érdekében, hogy ne sérüljenek.

3. a készülék károsodását, törés és a bőrön, elõször vízzel, és akkor bevonva ragasztó ragasztó 5 perc múlva, mikor tapadásmentes bevonatú fűtés kötés, megfelelő nyomja össze néhány perc alatt fel lehet használni.

4. az erős szél, eső, hó, köd, jégeső és más Időjárás berendezés szigorúan tilos, balesetek elkerülése érdekében.

5. tiszta, mosoda mosó-és tisztítószer foltot, zsír foltok wipe és bozót használja tiszta vizet, majd hevítsük száraz.

6. az eszköz redők és mentén a cipzár kell hajtani, annak érdekében, hogy elkerüljék megsértik a cipzár.

7. Ha nem, berendezés tiszta, összecsukható, a kötelező és a csomagolás. Általános: -50 ~ + 40 ° c-os tárolási hőmérséklet a megfelelő. Berendezéseket kell figyelni a megelőzés rovarcsípések.


Back