Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

víz walking ball utasítások

Oct 28, 2016

(A) anyagok

Fedél általában oszlik háromféle anyagok: TPU, mixek, PVC. Mindkét TPU anyag a poliészter és a poliéter. TPU film behozatalára, nem mérgező, színtelen, szagtalan, és megfelel az abszolút szabványoknak a környezetbarát anyagok. 0,7 MM, víz ellenállás, vastagsága viseli a sárga, feszültség és rugalmasságát, többször, mint a hasonló termékek, cipzár zárt vízálló cipzár, léggömb, TIZIP cipzár a piacon, 3F TPU sárgaréz fogat cipzár kémiai, gumi és PVC sárgaréz fogat cipzár cipzár, cipzáras nagynyomású víz és a levegő szivárgás, nagyon jól tömítő elsősorban a katonai termékek.

Előadás anyagok és termékbiztonság biztosítása, hogy merész biztonságosan élvezni víz gyaloglás a labdát a végtelen varázsa.

(B) a walking ball park vagy a víz szórakoztató házak víz, működése egyszerű, környezetbarát, divat. Kiadó egy víz telek, ember ment és ventilátor infláció után (ütő keményen egy kéz léggömbök) játékba kezdtek.

(C) víz, séta labda 2 méter átmérőjű, teljes térfogatának több, mint 3 köbméter, terhelhetőség 150 kg. Szerint a tudományos felnőttek 15 köbméter levegő minden nap. és walking ball levegő kapacitása több, mint 3 köbméter víz, ezért is kellő biztonságot a kikapcsolódás a felszín közelében, élvezze a sport: az azonos időben donand #39; t érzem magam, mint szórakoztató. A modern high-tech műszaki támogatást, a látogatók kockázati tapasztalat örömeit modern szabadidős érzem a varázsát a gyaloglás-ra víz.

(D) a TPU kezelés ügynök, amit jön-val öntapadó termékek, különleges ragasztó és más összetevők, mint törött terjed ki, először tiszta a sérült felület célja, hogy csökkentsék a szövet azonos méretűek, maszatos TPU kezelés ügynök, várjon 15 percet és majd zsírral, különleges ragasztó, és a sajtó.


Back