Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Felfújható modell

Oct 19, 2018
 Bouncing play house for sale

A felfújható modell karbantartási módszere:

1. Annak érdekében, hogy az eszköz elérte a normál élettartamot, nem indíthat túl sok gyermeket a boot játék során. Általában egy 3 négyzetméteres gyermeket fogadnak el a felfújható modellnél.

2. A létesítmény kicsi alakja dekoratív szerepet játszik, ezért a sérülés elkerülése érdekében a gyermeket nem szabad keményen húzni és keményen szakítani.

3. Amikor a gyermek játszik, a sérülés elkerülése érdekében a gyermeket nem szabad megengedni, hogy kemény tárgyakat rajzolja a készüléken.

4. Ha a berendezés sérült, alkalmazzon speciális ragasztót a sérült alkatrészre és a tartalék PVC-ra. 5 perc elteltével ne ragassza fel a ragasztót, kösse össze, szorosan nyomja össze és használja néhány percig.

5. A berendezés légnyomása túl lágy, ellenőrizze, nincs-e túl sok levegőszivárgás, szakadási lyukak vagy áramszünet; a levegő nyomása túl nehéz, és a ventilátor levegőbemeneti nyílását el kell zárni.

6. Ha a nagy terület rendellenes használat miatt sérült, a gyár szakmai javítási szolgáltatást nyújthat, vagy közvetlenül visszaküldheti a gyárba javítás céljából.


Back