Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Felfújható kastély Kína

Sep 21, 2018
inflatable Bouncy Castles

A nagy felfújható kastély szórakoztató park egy új generációs szórakoztató létesítmény. A gyermekek jellemzői szerint készült. Diavet, különböző állatformákat és gazdag szórakoztató projekteket tartalmaz, amelyek nagyon népszerűek a gyerekek körében. Biztonságos, átfogó, díszítő, újszerű, színes, tartós és tudományosan előállított, szuper ponyva háromdimenziós kombinációja révén, amely átfogó szórakoztató paradicsom. Az olyan új tevékenységeken keresztül, mint az esztergálás, a gördülés, mászás, rázás, rázás, ugrás és fúrás, a játékos eléri a hírszerzés fejlesztését, a test gyakorlását és a test és az elme élvezetét. Ezt a terméket a vásárlók üdvözlik véletlenszerű és nem működő készülékének köszönhetően, biztonságos és megbízható, egyszerű kezelhetőség és kényelmes karbantartás.

(1) A nagy felfújható játékok és a kis és közepes méretű felfújható játékok vastagsága 0,45 mm (500D). A csúszdák és lejtők 0,55 mm (1000D) anyagból készülnek, az alsó vastagság pedig 0,45 mm (500D). A légpárna magassága 60 cm. A védőburkolat magassága 80 cm, a szélvédő szélessége 27-30 cm. A diák és a formatervezés kerek. Varrás a felső és az alsó tartószerkezettel a könnyen törött helyen. Az anyag az országos egységesített pvc hálószövet, és a minőségellenőrző iroda azt mutatja, hogy az anyag a nem mérgező és ízléstelen, teljesen zöld szórakoztató berendezések egyik meghatározott anyaga.

(2) Ez az anyag professzionális felfújható ruhával, jó hidegellenállással, alacsony hőmérsékleten 40 fokkal; jó égésgátló. A PVC a polivinil-klorid anyag rövidítése. Ez a polivinil-klorid gyanta anyaga fő nyersanyagként, megfelelő mennyiségű öregedésgátló szert, módosítót, stb., Keveréssel, kalanderezéssel, vákuumelnyeléssel és más eljárásokkal. Legfeljebb 100 000 ember.


Back