Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Felfújható Bouncy kastély

Oct 19, 2018
inflatable Bouncy Castle For Kids Play

A goromba kastélyok osztályozása:

Nagy felfújható játékok: Ezek a játékok nagy méretűek és elsősorban parkokban vagy bevásárlóközpontokban jelennek meg, például szemtelen kastélyokban, szórakoztató városokban, ugráló kastélyokban , felfújható ívekben és nagy felfújható hirdetési modellekben.

Rajzfilm felfújható játék: Ennek a felfújható játéknak a formája rajzfilm, termék alakja, megjelenési képe, nagyon jó gyermekjáték, reklámmodell.

Kicsi felfújható játékok: Ezek a felfújható játékok kicsi méretűek, megjelenésük változatos, színes színű és nagyon érdekes. Gyerekek szeretik őket, például felfújható állatokat, úszási köröket, felfújható babákat stb.

Szabadidős felfújható otthon: használjon nagy szilárdságú, környezetbarát PVC anyagokat, légmatracot, felfújható kanapékot, hordozható kültéri légágyat.

Vízfelfújható játékok: Ezeket a felfújható játékokat elsősorban vízben használják, például gördülő labdákat a parkban, yo-yo, úszógyűrűt, felfújható csónakot stb. Ez a legjobb vízfelfújható játék a nyári kikapcsolódáshoz.

A kis játékok lágyak, rugalmasak és aranyosak. A nagy felfújható játékok biztonságosak és izgalmasak, és nagyon érdekesek. A vízzel felfújható játékok nagyon szórakoztatók.


Back