Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Felfújható boltívek készült

Oct 28, 2016

A légmentes és vízhatlan is bizonyos követelményeknek, élet a közös termékek, mint a felfújható ív, szivárvány. A szövet használt speciális felfújható anyagból. Szövet, régimódi felfújható ragasztó réteg ruhát, ami ilyen termék vonalak kapcsolati átmérő, súly, kell egy nagy teljesítményű fan-fúj.

Is a szövet termelési folyamat korlátok, nem lehet teljes mértékben integrálja a vászon, műanyag jellemzői következtében használata légtömör réteg jelenik meg, miután egy ideig elkülönül a szövet, a kereskedelem, mint andquot ismert, a csatorna-degummingandquot; szín, csak kisebb fajok, mint a piros, sárga, kék, zöld, és a fehérítés, termelési gyakorlatok, különösen a rajzfilm felfújható modell termelés nagyon korlátozott volt.

Tisztességtelen verseny és az emelkedő nyersanyagárak a jelenlegi piaci tényezők hatása sok felfújható gyártó van, az alacsonyabb termelési költségek, több megfizethető választás a szövet. Ilyen szövet, köszönhetően a ragasztó réteg segítségével a másodlagos feldolgozás PVC újrahasznosítás hulladék műanyag általánosan ismert, mint az várható, hogy úgy érzi, sötét, úgy érzi, durva, szegény képesség-hoz ellenáll a hőmérséklet-változás, ragasztó rétegelt inhomogén, de helyi réteg ki vannak téve, tű lyuk, és más jelenségeket.

Érdeklődő felhasználók közvetlenül a szövet, hogy boltívek, idővel, szegény szorítás, felrobbantották, volt fogyaszt több időt, mint a levegő, és igényel nagyobb teljesítményű ventillátor elősegítésére, vagy ragaszkodni a normális terjeszkedés az arch-tette hozzá rajongó. Ilyen boltívek a későbbi felhasználásra, felhasználók megtalálja a termék elhalványult, és gyorsabb lapos, ezen okok miatt nem lehet a kö


Back