Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Felfújható arch anyagok gyártáshoz

Apr 14, 2020

Annak eredményeként, hogy bizonyos követelményeket támasztanak a légmentes nemi és vízálló tulajdonságokkal kapcsolatban, a termék, például a közös felfújható boltív ajtaja, az élet szivárványa. A felhasznált anyag egy speciális levegőszövet. Ami a szöveteket illeti, gyakoribb a régi nyomású gumi rétegű levegős öntőszövet használata. Ez a fajta termék vastag, nehéz súlyú, nagy teljesítményű ventilátort kell fújni.


A szövetgyártási folyamat jellemzőinek korlátozása miatt, ugyanakkor a szövet, a részösszegű integrációval, egy bizonyos idő elteltével történő használata légmentesen gumi és szövet szétválasztási jelenség lesz, az iparág neve" Bucky degumming" A szín csak piros, sárga, kék, zöld, mint például kevesebb faj, és az egyszerű dekorálás esetén a termékgyártás gyakorlata, különösen a rajzfilm felfújható modelltermékek gyártásakor, nagyon korlátozott.


A piac jelenlegi ördögi versenyének és az alapanyagok árának kettős tényezői hatására sok felfújható boltívgyártónak csökkentenie kell a gyártás költségeit, olcsóbb szöveteket kell választania. Ez a fajta szövet, mivel a műanyag hulladék másodlagos feldolgozásának újrafeldolgozására használt gumi réteg, közismert anyag, szürke, durva kéz, a hőmérséklet-változásnak ellenállása gyenge, a gumi réteg nyomása nem egyenletes, a helyi gumi réteg üresnek van kitéve, csigalyuk és más jelenségek.


Egy bizonyos idő elteltével az ilyen szövetből készült boltív légmentes. A termék felrobbantása több időt vesz igénybe, mint az elején, és erősebb ventilátorokra van szükség a keveréshez vagy a ventilátorok hozzáadásához, hogy fenntartsák a boltív normál tágulási fokát. Ez a fajta boltív a késői felhasználás során azt tapasztalják, hogy a termék elhalványulása és a levegőszivárgás sebessége gyorsabb, éppen a fenti okok miatt, nem akadályozható meg.


Az utóbbi években a PU új anyagot készített a PVC korszerűsítésére, új PU PU szövetek felhasználásával. A PU fizikai tulajdonságai jobb, mint a PVC, hajlítási ellenállás, jó hajlékonyság, szakítószilárdság. Ez a fajta szövet színes és változatos, súlya körülbelül 1/3-kal könnyebb, mint a régi PVC-szövetnél. Ugyanazon specifikáció ívét a felhasználó általában megemelheti alacsonyabb teljesítményű ventilátor segítségével. A PU szövet szilárdságában és szakítószilárdságában jobb, mint a PVC anyag, mint az előző év azonos időszakához. A PU dip ragasztóval előállított levegős öntőszövet kiváló lezárási képességgel, nagy színtartóssággal, puha és kemény érzéssel rendelkezik, jó vízálló és anti-ultraibolya oxidációs tulajdonságokkal rendelkezik.

Back