Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Felfújható ív

Oct 28, 2016

Felfújható ívek: van egy új reklám jelent meg a hazai médiában, a huszadik század közepéig 1990-ben a legnagyobb jellemzője az ár. A márkaépítés és promóciós szerepet reklám játszik a folyamatban, könnyen az a Grand nyüzsgő tevékenység jelenetek. Megjelenése, berreg-ban-a termék a végtelen képzelet, mozgósításának emberek kíváncsiság, ugratás emberek azon vágyát, élénk, izmos és élénk stílus bemutatásával hozza erős vizuális hatással és elmélyítésére, népi kép megértése és a márka termékek, jó reklám a nyugodt légkört.

Profil

Felfújható Huayi: 1950-es éve Kínában a kialakulását egy új reklámhordozó. Felfújható ív, más néven a rainbow kapu, ünneplés, Kína információs hálózat felfújható felfújható boltívei alatt két csoportra vannak osztva. Alakú, h-típusú felfújható, beleértve a rendes felfújható szivárvány ajtó íj, modellezés a rainbow kapu, különleges alakú ív, és Arch még sport lottó van kényelmes, gyors, gazdasági és egyéb előnyök. Megüresedett állás szertartás és a különböző vásárokon, kiállításokon és egyéb tevékenységek választási kültéri hirdetési média.

Termékjellemzők: hagyományos 6-25 méter hosszú, színes normál szín és a forma számos módon.

Ív felső nyomtatás, nyomtatás. Jön-val húzza lánc, homokzsákot, és a levegő bevitel design.

Felfújható PVC műanyag felfújható termékek-PVC-vel laminálva, PVC anyag Oxford szövet felfújható termékek, de sok PVC huzal anyaga és Oxford szövet készült felfújható termékek. Felfújható termékek PVC anyagok magas frekvenciájú gép- vagy meleg levegő hő-és PVC huzal anyaga és felfújható termék, Oxford szövet varróberendezés, varrás együtt, az egykori felfújható berendezések, mint a szivattyú eldobható légi sealed air zárral, mely egy belső vagy külső elektromos haj szárító berendezések, mint a felfújható felfújható képernyőn, hogy telepítse.

Back