Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Hogyan kell használni a felfújható várot?

Sep 04, 2019

A goromba kastélyok használata

1. Ügyeljen arra, hogy a tápegység feszültsége megfelel-e a termék használati utasításának, amikor a felfújható vájat ventillátorral felfújják.

2. Az alvázat megbízható földelővezetékkel kell összekötni, és rendszeres ellenőrzésre van szükség. Helyezze a ventilátor levegő bemeneti nyílását a védőhálóra, hogy elkerülje a biztonsági baleseteket.

3. Kapcsolja ki az áramellátást a felfújható kastély gyűjtésekor, és nyissa ki a ventilátor interfészét és a kipufogónyílást. A kastély kipufogási ideje általában körülbelül fél óra (a kastély méretétől függően). Esős napokban a vizet el kell távolítani és szárítani kell a napon.

4. A goromba várot rendszeresen meg kell tisztítani és fertőtleníteni. Mosópor felhasználható a kastély mosására.

5. Ha a kastélyt hosszú ideig nem használják, tisztítás után vigyázzon arra, hogy hajtsa össze, kösse össze és csomagolja be. A tárolási hőmérsékletnek -50 ~ + 40 ℃ kell lennie. Vigyázzon arra, hogy megakadályozza a patkányok és rovarok behatolását a külső kastélyon.

A 6. ábrán figyelmet kell fordítani arra, hogy megtiltsák a túl fiatalokat ösztönző projektekhez.

7. Kerülje el a nagy életkorkülönbséget, és kerülje el az idősebb gyermekek és kisgyermekek közötti ütközési baleseteket.

8. Az irányító személyzetnek mindig felügyelnie kell a gyermekeket, hogy megtanítsák őket a játék szabályainak betartására és a balesetek megelőzésére.

A 9. ábrán bemutatott szél, eső és más időjárási események esetén a gördülő kastély szabadtéri használatánál a balesetek elkerülése érdekében tilos.


Back