Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

hogyan kell használni a goromba várot?

Oct 12, 2018
Caryon Bouncing Castle

Bouncy kastély használata

1. Ha ventilátort használ a visszafutó kastély felfújásához, ügyeljen arra, hogy a tápegység feszültsége megfelel-e a termékleírásnak.

2. A házat megbízható földelővezetékhez kell csatlakoztatni, és rendszeresen ellenőrizni kell. A biztonsági baleset elkerülése érdekében szerelje fel a ventilátor légbeszívó nyílását a védőhálóra.

3. A pattogó kastély összegyűjtésekor kapcsolja ki az áramellátást, nyissa ki a ventilátor és a kipufogócsonk interfészét. A kastély kipufogási ideje általában körülbelül fél óra (a kastély méretétől függően), és a maradék gázt kézzel kell megszorítani. Ha van eső az esőben, akkor először távolítsa el a vizet és szárítsa meg.

(4) a pattogó kastélyt rendszeresen meg kell tisztítani és fertőtleníteni, a kastély mosására használhat mosóport, a foltok eltávolítása után vízzel mossuk, majd szárítsuk meg.

5. Ha a kastélyt hosszú ideig nem használják, akkor tisztítás után figyeljen a kastély összecsukására, csomagolására és csomagolására. A tárolási hőmérséklet -50 ~ + 40 Celsius fok legyen. Vigyázzon arra, hogy megakadályozza a patkányt, hogy megtörje a várot.

6, figyelmet kell fordítania arra, hogy megtiltsák a kisgyermekek számára az izgalmas projektek játszását.

7. Kerülje el az életkori különbségeket, és akadályozza meg az idősebb gyermekek és a kisgyermekek ütközését.

8. A vezetőknek bármikor felügyelniük kell, hogy megtanítsák a gyermekeket a játék szabályainak betartására és a balesetek megelőzésére.

9. Szél, eső és más időjárási körülmények között a balesetek elkerülése érdekében meg kell tiltani a goromba kastélyok szabadtéri használatát.


Back