Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Hogyan lehet megjavítani a felfújható ívet?

Jan 20, 2020

Hogyan lehet megjavítani a felfújható ívet?

Mivel felfújható boltíveink szövetből készülnek, a felfújható ívek használat közben elkerülhetetlenül megsérülnek. Ebben az időben meg kell figyelni, ha ez egy kis lyuk akkora, mint egy ujj, vagy még kisebb, mint egy ujj. Mivel ez a sérülés mértéke nem befolyásolja a fúvót, hogy felrobbantsa, és mivel a Konfuciusz kicsi, nem befolyásolja az ív szépségét, így általában csak kisebb javításokra van szükség.

Ha egy körülbelül 20 cm-es lyuk eltörik, tűszálat kell használnunk, csakúgy, mint a ruhák varrását a lyuk javításához, majd hagyjuk, hogy a fúvó kifújja.

Ha egy nagy lyuk megszakad, és a lyuk átmérője több mint 20 cm, akkor nem kell megjavítanunk, mert még ha a lyukat meg is javítják, nagyban befolyásolja a felfújható ív szépségét, ezért közvetlenül az új Arches-t kell használnunk.

Mivel az anyag ruhával, akkor legyen óvatosabb használat közben, hogy ne sérüljön ez a modell. A felfújható ív használat után összecsukható, ami nem csak helyet takarít meg, hanem megkönnyíti a számunkra.

A projekt használata során a tápkábelt először rögzíteni kell, hogy ne zavarjanak más dolgokban. Ha az ív instabil, akkor lehet rögzíteni és stabilizálni az első és hátsó kötelek. A konnektort szalaggal kell védeni, hogy megelőzze a körülöttelévők sérülését.

Back