Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Hogyan lehet fenntartani a mobil vízipart?

Nov 22, 2019

Hogyan lehet fenntartani a mobil vízipart?

1. Minden nap történő nyitás előtt ellenőrizze a felfújható csúszdát és a vízkezelő berendezést, hogy a csúszda éles szélekkel, éles sarkokkal, borítékokkal és vízszivárgással rendelkezik-e. Ha a vízkezelő berendezés normál módon működik, garantálja a kenővíz és a csúszómedencében lévő vízellátást.

2. Rendszeresen ellenőrizze és húzza meg a laza csatlakozókat.

3. A teherhordó alkatrészeknél a feszültség koncentrációját rendszeresen ellenőrizni kell, hogy ellenőrizze, vannak-e rajta repedések a szerkezetben és a hajlító deformáció, hogy időben helyettesítsék őket.

4. A fémkeret felületén levő festékréteget ellenőrizni kell, hogy lehajlik-e vagy elhalványul-e, ha nem használja. Hámozás vagy hámlás esetén a festéket újra kell festeni (vagy permetezni), hogy megakadályozzák a fém felületének korrózióját, és befolyásolják a megjelenését és az szilárdságot.

5. Rendszeresen szervezzen biztonsági ellenőrzéseket és karbantartást év, szezon, hónap, ünnep és csúcsidőszak előtt. Felfújható csúszdával, úszómedencével, világítóberendezéssel és vízkezelő berendezéssel együtt tegye a szórakoztató rendszert a követelményeknek megfelelővé.

6. Rendszeresen ellenőrizze az uszoda felületi minőségét, és időben javítsa ki a repedéseket, a hiányzó blokkokat és a leesést.

7.Equippedvíz alatti lámpa medencével, hogy rendszeresen ellenőrizze a víz alatti lámpa szigetelési fokát, megfelel a követelményeknek.

8. Nem használat közben a tárgylemezt műanyag vagy durva ruhával kell lefedni, hogy megakadályozzák az ultraibolya sugárzás öregedését, elhalványulását és repedését stb .; A repedezett csúszóhoronyt javítani kell, és szükség esetén ki kell cserélni. A csúszófelület nem sima, nem sima, és időben kell kezelni, amikor a fordított főnök kiszivárog.

Back