Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Hogyan választhatja ki korának megfelelő felfújható várot?

Sep 26, 2019

Hogyan választhatja ki korának megfelelő felfújható várot?

Gyerekeknek fekvő pattogó kastély a piacon jelenleg mindenféle, különböző modellezésű, a különböző színű kollokáció egy darabot különböztet meg, a megfelelő életkor szintén eltérő, és a pattogó kastély meleg olyan sok éven át, gyártóként szolgál a legnagyobb Ennek célja a gyermekek és a test intelligenciájának átfogó fejlesztése. Így lehet kiválasztani az Ön korának megfelelő felfújható várot.

Megtanultuk, hogy a 3-6 éves gyermekeknek az önkényesség és az érzelmi szempontok nyilvánvaló tulajdonságai vannak. A gyermekek gyenge önellenőrzési képességgel és céltalansággal rendelkeznek. Ezért a 3-6 éves gyermekeknek felfújható várjátékoknak színesnek, gyönyörűnek, élénknek és érdekesnek kell lenniük, hogy felkeltsék a gyermekek érdeklődését és vonzzák a gyermekeket a játékban való aktív részvételre. A 6 és 9 év közötti gyermekek már tudnak valamit a dolgokról. Ezért az ilyen korú gyermekek számára a szülők választhatnak olyan felfújható várat, amelyben a gyermekek játéktechnikai játékai szerepelnek, amelyek a gyermekek észlelésének fejlesztésére összpontosítanak. Mint például élénk színek, különálló színes golyó, színkészlet tálak, mindenféle baba színű gyűrűk, állati játékok és gyermekek számára az elektromos játékok hangjának megfigyelése. Ezek a lehetőségek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy teljes mértékben érzékeljék és ismételten azonosítsák a tárgy színét, hangját, alakját, méretét, térbeli kontrasztját, anyagi tulajdonságait, hogy a gyermekek fokozatosan elsajátítsák az érzékszervi normákat és a nyelvi kifejezési módszereket.

Végül a 9-12 éves gyermekek kognitív fejlődése továbbra is megtartja az intuitív cselekvési gondolkodás jelentős elemét. Ebben az időszakban a kis izomcsoport fejlődése még mindig nem tökéletes, a kéz-szem koordinációs képessége gyengébb. Ezért a szülőknek a gyermekek számára kiválasztott, felfújható várjátékoknak képeseknek kell lenniük látni, megírni, hagyni, hogy a gyermekek szabadon használják a kezüket, fejleszteni képességeiket kinyitni, bezárni, lefedni, viselni, kopogtatni, összeszerelni és szétszerelni, valamint egyéb műveleteket végezni. Mint például: halom ágy, kopásgyöngyök, vödör, menetvágó tábla, közepes méretű, kis puzzle osztály, Mosaic osztály, megfelelő osztályú játékok.


Back