Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Bouncy Castle Business

Oct 19, 2018
inflatable Castle Slide Bouncer

A felfújt kastélynak számos olyan tulajdonsága van, amely az emberek számára elfogadhatóbbá és elválaszthatatlanná teszi; a szabadtéri nagyméretű játékok fejlesztése bizonyos mértékig ösztönözte a nagyméretű ugrálós kastélyok fejlődését; emellett a felfújt kastély külső nyersanyag-filmképző technológiája ugrásszerűen haladt előre. A PVC anyagok fejlesztése hatékonyan elősegíti a felfújható játékipar fejlődését, így a felfújható játékok fenntartják a jó fejlődési sebességet.

A felfújható játékok készítésén kívül a felfújható játékok fogalma alkalmazható kültéri sportcikkekben, utazási cikkekben stb. Is, például felfújható kanapék, felfújható párnák, felfújható ágyak, légmatracok és hasonlók. A rajzfilm alakú felfújható kanapé népszerű a gyermekek körében.

A felfújható ágy nemcsak otthoni életre alkalmas, hanem játékra, ideiglenes otthoni otthon kinyitására, az irodában túlórázásra, migráns munkavállalóként, hallgatói kollégiumban, szaunában, üzletben is használható. stb.

A felfújható ágy a nem porózus levegő tulajdonságait használja fel. Alvás közben az emberi test 100% -ban egybeesik az ággyal, és minden testrész egyenletesen feszültség alatt áll, és ezzel kiküszöböli a vérkeringési rendellenességet, amelyet a hagyományos ágy egyenetlen erő okoz. Más néven egészséges ágy. A felfújható ágy sokkal kényelmesebb. Általában a rugalmas kollekció tartalék. Az egyik felfújható kiváló minőségű ágy. Vendégágyként használják, és ideiglenesen kinyitják. Ha szeretné megnyitni, akkor megnyithatja. Ha nem nyitja ki, tegye ki a levegőfiókba.


Back