Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Bouncy kastély és szemtelen kastély

Oct 28, 2019

Gyerekek&# 39 pattogó kastélya és szemtelen kastély

Sokan nem tudják, hogy a' tudják a különbséget a gyerek&rossz szobája és a goromba vár között. Miközben a felfújható erőd már régóta fennáll, a&# 39 gyermekek szemtelen erődje egy új&# 39 Gyermek-tevékenységi központ, amely számos funkciót tartalmaz. Itt van a különbség a kettő között.

A felfújható kastély, ahogy a neve is sugallja, PVC anyagból készül, centrifugális ventilátorral fújó feszültség és nyomáskülönbség fólián belül és kívül a film formájának kialakításához. A szemtelen kastély egy puha PVC csomag és mindenféle anyag, amely egy nagy, átfogó&# 39 szórakoztató létesítménygé válik össze. A pattogó kastély általában PVC hálószövetből készül, míg a szemtelen kastély lágy garanciaanyagból, varrat nélküli acélból, műanyag termékekből és így tovább.

Ezen felül a felfújható erődöt főként szabadban üzemeltetik, alacsony beruházással, magas hozammal és rugalmas mozgással. Nem számít a termék költségétől vagy a helyszín költségétől, összehasonlíthatatlan a szemtelen erőddel. A szemtelen kastélyt elsősorban a fedett helyre telepítik, nem könnyű mozgatni, nagy befektetés, magas megtérülés. A pattogó kastély általános játéktechnikája jobban rögzített, a csúszdához, lyukak fúrásához, sziklamászáshoz, kastélyhoz és más kategóriákhoz. Több száz projekt létezik, köztük trambulinok, óceángolyó-medencék és elektromos játékok. A felfújható kastélyt nagymértékben befolyásolja a környezet, az időjárási viszonyok közvetlenül befolyásolják a felfújható kastély működését, míg a szemtelen kastély kültéri helyiségben van, amelyet a környezet kevésbé érint, és az időjárási idénytől függetlenül üzemeltethető.


Back