Banner
Haza > Kiállítás > Tartalom

Légtorna szőnyeg

May 01, 2020

Légtorna szőnyeg, más néven taekwondo szárnyas szőnyeg, a taekwondo szárnyas szőnyeg eredete is nagyon egyszerű, a jó levegővel töltött taekwondo szárnyas szőnyeg használható, rugalmasabb, ha a szárnyas, a taekwondo szárnyas szőnyeg kényelmesebbé teszi a hajótest, és tovább edz a helyén. A borsószőnyegben a levegő lágyabb, mint a szivacsmatracban lévő nagy szivacsnál, így jobban megvédheti magát bukfenc közben.

Mivel a felfújható gimnasztikus szőnyeg úgy hívja a gimnasztikus szőnyeg természetét, hogy arra alkalmas legyen a torna edzése, a felfújható gimnasztikai szőnyeg azt akarja, hogy a felfújható anyag csak akkor használható, ha nem használja, akkor a gázpalack könnyen összecsukhatóan felcsomagolható, használja otthon ismét kényelmes. És a termék puha keménysége tetszőlegesen állítható be, szállítási, szállítási, tárolási kényelme, hosszú élettartama és egyéb előnyökkel jár.

A felfújható gimnasztikai szőnyeg továbbra is használható, amikor jógaszőnyeg használható, a felfújható tornaterem szőnyeg szabadon beállíthatja a lágy keménységet, szabadon beállíthatja önmagát, például olyankor, amikor a jóga gyakorlása során gyorsabban léphet fel az állapot, javítja a jóga gyakorlását. Ezenkívül a levegővel kitöltött tornaterem szőnyeg kézzel készült, Dél-Koreából importált új rajzanyagokból. A kétoldalas bevonattal vízálló, légmentes és szagtalan, alkalmas a talajban és a vízben történő felhasználásra. A jóga gyakorlása a vízen nemcsak kényelmesebbé teszi a víz hűvös és frissítő érzését, hanem javítja az egyensúlyát.


Back