Banner
Haza > Termékek >> Óriás felfújható csúszda >> Csúszda medencével

Professzionális beszállítói óriás felfújható csúszda, óriás felfújható csúszda, felfújható ugró csúszda

Professzionális beszállítói óriás felfújható csúszda, óriás felfújható csúszda, felfújható ugró csúszda
Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Ez a professzionális beszállítói óriás felfújható csúszda színes és tengeri témák, amelyek boldog emlékezetet teremtenek gyermeke számára. Egy nagy vízjáték-pad boldoggá teszi a csecsemőt a vízben, még a medencében vagy a tengerben való séta nélkül!


termékleírás

Ez a professzionális beszállítói óriás felfújható csúszda megvalósítja azt a funkciót, amellyel gyermeke napfényben játszhat, akár az udvaron, a strandon, a medencénél vagy a fedélzeten. Ezen túlmenően nem sok időbe telik a felfújás és a leeresztés, és nagyon könnyű hordozni. Biztonságos és minőségi anyagokból készül, a szőnyegeket olyan BPA-mentes anyagokból tervezték, amelyek a mindennapi használat után sem törnek el. És megígérjük, hogy 100% -ban biztonságosak gyermeke egészségének és jólétének szempontjából, és felhasználásuk során semmilyen kémiai anyag nem áll elő. Valójában elég tágas egy medenceparti vagy a strandnapra. Az élénk és színes megjelenésű, ideális szórakozási lehetőség lehet a pihenésre, összejövetelekre, ünnepségekre vagy hétvégékre a tengerparti házban.

 


Csomagolás és szállítás


Mint az egyik vezető gyártó és szállító, a professzionális beszállítói óriás felfújható csúszda, óriási felfújható csúszda, felfújható csúszó csúszda Kínában, az AOQILE szakterülete a minőségi professzionális beszállítói óriás felfújható csúszda, óriás felfújható csúszda, felfújható csúszó csúszda és a legjobb kialakítás. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Hot Tags: professzionális beszállító óriás felfújható csúszda, óriás felfújható csúszda, felfújható ugró csúszda, gyártók Kína, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony ár, Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like