Banner
Haza > Termékek >> Óriás felfújható csúszda >> Csúszda medencével

Forró eladó felfújható vízi park csúszda, csúszda medencével, Kína felfújható csúszda

Forró eladó felfújható vízi park csúszda, csúszda medencével, Kína felfújható csúszda
Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Ez a meleg eladó felfújható vízi park csúszda tökéletes a pihenésre, a medence vagy a tengerpart ünneplésére. Ez a szőnyeg színes tengeri karakterrel van nyomtatva a nyári vízi tevékenységekhez. Másrészt könnyű felépíteni, csak dugja be bármilyen kerti tömlőbe vagy PVC csőbe, és állítsa be egyszerűen a víznyomást a permetezési magasság csökkentésére vagy meghaladására.


termékleírás

Ez a nagy teljesítményű, meleg eladó felfújható vízi park csúszda lesz a legjobb vízis nyári játékok csecsemők számára. Ez a splash pad számos érdekes sprinklerrel rendelkezik, amelyek boldoggá teszik a gyerekeket, miközben a szabadban játszanak. Ideális eszköz a kikapcsolódáshoz, partikhoz vagy ünnepségekhez a füvön, a kertben, a medencében vagy a strandon. Ezen felül a Hot Sale felfújható vízi park csúszda nagy teljesítményű PVC-ből készül, amelyet alaposan teszteltünk és tökéletesen alkalmas hosszú távú használatra. Kiváló minőségű és átfogó értékesítés utáni szolgáltatást biztosít. A gyönyörűen kialakított, színes és aranyos tengeri állati mintákkal rendelkezik, amelyekre gyermeke vonzó lesz.


blob.png

Műhelyünk

blob.png

Mint az egyik vezető gyártója és szállítója a meleg eladó felfújható vízi park csúszdához, csúszdával medencével, kínai felfújható csúszdával Kínában, az AOQILE szakosodott minőségű forró eladásra felfújható vízi park csúszda, víz csúszda medencével, kínai felfújható csúszda a legjobb kialakítással. . Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Hot Tags: forró eladó felfújható vízi park csúszda, csúszda medencével, Kína felfújható csúszda, gyártók Kína, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony ár, Kínában

Vizsgálat