Banner
Haza > Termékek >> Óriás felfújható csúszda >> Csúszda medencével

Eladó óriás Pvc felfújható csúszda medencével

Eladó óriás Pvc felfújható csúszda medencével
Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Ez az óriási Pvc felfújható csúszda eladó medencével biztosítja, hogy gyermekei órákat nem töltsenek tévét nézni és mobil játékokat játszani. Ez a szökőkút szőnyeg egy olyan gyermekkút hoz létre, amely a kertjéről valódi tölgyessé és érdekes nyárré változtatja a kertjét.


termékleírás

Ez az eladásra kerülő óriás Pvc felfújható vízicsúszda erős megerősített PVC-t alkalmaz, biztosítva a szilárd, szép illesztéseket, magas színvonalú szivárgás nélkül. Ezen felül megígérjük, hogy a játék során nincs káros vegyi anyag. Felszerelve a haladéktalan eljárással és a tervezéssel, a minőség jó, és időtállónak bizonyulhat. A beállítás rendkívül egyszerű, csak dugja be a kerti tömlőbe vagy a PVC csőbe, és állítsa be egyszerűen a víznyomást a permetezési magasság alá vagy magasabbra. Figyelemre méltó kiegészítőként a Giant Pvc felfújható vízi csúszda eladó medencével a legjobb választás a partik számára. Ez egy különleges kültéri ajándék fiúknak, lányoknak és gyermekeknek.

 


blob.png

Anyag

blob.png

Csomag és kézbesítés

blob.png

Csomagolás és szállítás

Csomagolás: két réteg, lágy réteg, puha szőnyeg belül, tartós PVC zsák kívül

Szállítás: tengeren, légi úton, expressz (DHL, UPS, TNT, FEDEX stb.)

céginformáció

blob.png

Cégünk --- Xiamen Aoqile felfújható gyártó Co., Ltd. specializálódott felfújható termékek gyártása és forgalmazása 2005-ben, már elindítottuk a külkereskedelmi business.Ha gyárunk 10 éves gyors fejlesztési és valubale gyártási tapasztalaton ment keresztül.

Fő termékek: felfújható pattogók, várak, csúszdák, akadálypályák, sportjátékok, alagutak, sátrak és ívek játékok és medencék. A termékskála most Amerikába, Európába, Japánba, Koreába, Dél-Afrikába és több mint 20 másik országba és régióba exportálódik.Mint az egyik vezető gyártója és szállítója az óriás pvc felfújható csúszdával, úszómedencével Kínában, az AOQILE szakterülete az, hogy minőségi óriási pvc felfújható csúszdát állítson elő medencével, a legjobb kialakítás mellett. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Hot Tags: Eladó óriás pvc felfújható csúszda medencével, gyártók Kína, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony ár, Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like