Banner
Haza > Termékek >> Óriás felfújható csúszda >> Csúszda medencével

Testreszabott felfújható felfújható csúszdák gyerekeknek

Testreszabott felfújható felfújható csúszdák gyerekeknek
Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Ez a felfújható vízi park csúszda ideális pihenésre, szabadtéri partikra vagy a gyepben, a kertben, a kertben, a medencében vagy a strandon való ünneplésre. És a felnőttek is fröcskölhetnek a vízben és szórakozhatnak a forró időben. Ide tartozik a falmászás, a csúszdák és a vízcseppek is, amelyek különféle vízi tevékenységeket biztosítanak, lehetővé téve több gyermek szórakozását.


termékleírás

Ez a felfújható vízi park csúszda elég nagy a családok és a barátok számára, hogy játszhassanak. A sprinkler fröccsenése hűvös és szórakoztató nyáron. PVC tartós és puha anyagból készül, vastag, tartós és megbízható hosszú távú használatra. Ezenkívül a felfújható vízi park csúszkáját nagyon könnyű permetezni és összeszerelni. Csak nyissa ki, tegye le a tömlőt, forgassa el a tömlőt, és gyorsan permetezze a sprinklert a kis lyukon. Beállíthatja a vízpermet magasságát és a tömlő nyomását. Minél távolabb van a vízpermetezés, annál több különböző permetezési irány áll rendelkezésre. Valójában ez lesz a tökéletes nyári ajándék. Semmi sem szórakoztatóbb, mint vízzel játszani.


blob.png

Gyártósor

blob.png

Termék leírás

blob.png

Anyag különböző színű

blob.png


Mint az egyik vezető kínai gyerek számára készült felfújható felfújható csúszda, az AOQILE egyik legjobb gyártója és beszállítója a legjobb kivitelű, egyedi méretű felfújható felfújható csúszdák kidolgozása gyerekeknek. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Hot Tags: egyedi gyártású felfújható felfújható csúszdák gyerekeknek, gyártók Kína, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony ár, Kínában

Vizsgálat