Banner
Haza > Termékek >> Óriás felfújható csúszda >> Csúszda medencével

A legkelendőbb óriási víziló felfújható csúszda gyerekeknek és felnőtteknek

A legkelendőbb óriási víziló felfújható csúszda gyerekeknek és felnőtteknek
Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Különböző méretű és színű választékot kínálunk 18 lábú csúszdánkban, így több választási lehetőséget biztosítunk az igény kielégítésére. Tényleg könnyű telepíteni, csak dugja be a kerti tömlőbe vagy PVC csőbe, és egyszerűen állítsa be a víznyomást alacsonyabb vagy magasabb, mint a szórásmagasság. A kiváló csúszástechnika biztosítja, hogy gyermeke gyorsan és egyszerűen lecsúszjon a létrán, miközben szórakoztatja!


termékleírás

Ez a 18 lábú vízicsúszda fejlett eljárással van felszerelve, amelynek hosszabb élettartama van a használatra. Ezenkívül elősegíti a baba fejlődését, például elősegíti a fej-, nyaki- és vállizmok erős fejlődését és a specifikus motoros készségek azonosítását. A piacon lévő szokásos csúszdákkal összehasonlítva, az 18 lábú vízicsúszdánk barátságos PVC anyagból készül, amely vastag, kopásálló és tartós, megakadályozza a szivárgást és a károkat anélkül, hogy a gyermekek egészségét károsítaná. Ez tökéletes ajándék lehet gyermekének, hogy boldoggá tegye őket. Ez biztosítja a gyors, folyamatos gyors vízpermet és a nedves és ösztönző utazást a sima utazás érdekében.

 

Termék név   A legkelendőbb óriási víziló felfújható csúszda gyerekeknek és felnőtteknek
Anyag 0,55 mm-es PVC ponyva
Méret Személyre szabott
Szín Személyre szabott
kiegészítők

Ventillátor, javítókészletek

Csomagolás Kartondoboz vagy erős PVC táska, vagy az Ön igényei szerint
Ventilátor 220v-240v / 110v-120v
Nyomtatás Digitális nyomtatás, testreszabott logó
Termelési idő 10-25 nap (mennyisége szerint)
Szállítási idő 3-5 nap
Fizetési feltételek T / T, Western Union, kereskedelembiztosítás
Szállítási út Tengeren, légi úton, expressz úton

Anyag a különböző színekhez  


blob.png

Termék leírás

blob.png

blob.png


blob.png


Az AOQILE, mint a kínai gyerekeknek és felnőtteknek a legkelendőbb óriási vízilófelfújható csúszda, az egyik vezető gyártója és beszállítója Kína gyerekeinek és felnőtteknek legmegfelelőbb minőségű óriási vízilófelfújható csúszdával. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Hot Tags: legkelendőbb óriási víziló felfújható csúszda gyerekeknek és felnőtteknek, gyártók Kína, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony ár, Kínában

Vizsgálat