Banner
Haza > Termékek >> Óriás felfújható csúszda >> Land Slide

Eladó nagy felfújható ugrálós várcsúszda

Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Eladó nagy felfújható Bouncy kastélycsúcsunk lesz a végső módja annak, hogy gyermekei boldoggá váljanak, vagy játékkártyán szeretnének hűtött otthona lenni, biztosan öltözködj fel ezzel a napos és szórakoztató luxusfelfújható vízi parkkal. Egy izgalmas mászófalat két csúszós csúszdához hoztak és friss medencébe öntik. A hátsó udvarból a saját vidámparkja lesz. Ez a tartós pattogó park egy erőteljes elektromos légszivattyút használ, amely néhány perc alatt nyújt órányi élvezetet.


termékleírás

Ez a nagy felfújható Bouncy kastélycsúszda órákig tartja a nedves és szabadtéri szórakozást, amely tökéletes otthoni szórakoztatásra és kültéri használatra. Ezenkívül tartalmaz hegymászó falakat, csúszdákat és splash medencéket, amelyek különféle vízi tevékenységeket biztosítanak. Elektromos fúvóval percek alatt sugárzható, majd egy megfelelő hordtáskában tárolható. Tartós, lyukasztó szintetikus anyagból készül, a megerősített öltési forma maximális erőt biztosít az évek boldog visszapattanása számára. Valójában az eladó nagy felfújható Bouncy kastélycsúcsunk időt és pénzt takaríthat meg saját hátsó udvarán, amely ideális eszköz lehet születésnapokhoz, partikhoz és mindennapi nyári szórakozáshoz.


奥奇 乐 产品 框 (3) .jpgfelfújható boltív

felfújható boltív
 


Mivel az egyik vezető gyártója és szállítója a nagy felfújható ugrálós várcsúszdáknak Kínában, az AOQILE a legjobb minőségű, nagy felfújható ugrálós várcsúszda létrehozására szakosodott. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Hot Tags: nagy felfújható pattogó várcsúszda eladó, Kína gyártói, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony áron, Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like