Banner
Haza > Termékek >> Felfújható labdajáték >> Víz séta labda

Olcsó felfújható vízfutógömb, T-cipzárral felfújható vízgömb eladó

Csevegj most

Termék részletek

olcsó felfújható vízgolyó, T-cipzárral felfújható vízgömb eladó

Vicces-tiszta-felfújható-labda-víz-golyó (2) .jpg

Vicces-tiszta-felfújható-labda-víz-golyó (4) .jpg


Termékjellemző

Ez a T-cipzárral felfújható vízgömbvízgolyó nem mérgező és íztelen, egészséges, könnyen tisztítható és környezetbarát. Nagy a toleranciája, hogy biztosítsa a szilárd és hosszú távú felhasználást. Az állítható vállpántokkal a felhasználó képes tartani és tartani benne. Ha a vállszíj elveszíti a tapadását, akkor a vállszíj lesz a második biztonsági őr, amely biztonságban tartja.


termékleírás

Ez a T-cipzárral felfújható vízgömbvízgolyó az egyik legjobb lehetőség a szórakozásra a vízen. A játékosok labdát játszhatnak a gyepen vagy a strandon is, hogy izgalmat élvezhessenek. Ezenkívül a legtöbb életkorban alkalmazható, különféle területeken használható. Jön a nagy teljesítményű és tartós felfújható ütközésgátló anyag, viszonylag robusztus, teljesen tisztítható és újrafelhasználható. Ha nem használja, akkor összecsukható, így elősegíti a korlátozott hely felszabadítását. Valójában a T-cipzárral felfújható vízgolyónkWater Ball ideális játék lehet családi összejövetelekhez, piknikekhez, születésnapi partikhoz, barbecuehoz, strandokhoz, parkokhoz vagy a saját kertjéhez.

 


图片 2 (001) .png
Az AOQILE, mint az egyik vezető kínai kínálatban szereplő olcsó felfújható vízi sétagömb, t-cipzárral felfújható vízgömb gyártója és szállítója, minőségi olcsó felfújható vízi sétagömb, t-cipzáros felfújható vízgömb létrehozására specializálódott, a legjobban megtervezett formában. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Hot Tags: olcsó felfújható vízi sétagömb, t-cipzárral felfújható vízgömb eladó, Kína gyártói, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony ár, Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like