Banner
Haza > Termékek >> Fesztivál ünnepe >> Felfújható karácsony

.Gyártó ár eladó karácsonyi felfújható légtáncos

Csevegj most

Termék részletek

roduct Leírás
Méret
6m / 19,68ft vagy testreszabható
Szín
A testreszabott módon
Logó és cégnév
elérhető hozzá
Tartozék
fúvó és javító készletek
Anyag
speciális táncos szövet
Bizonyítvány
EN71, EN14960, EN15649, CE
Termelési időszak
5 munkanap
Mennyiségi egység
1 db
szavatosság
3 év
Szállítás
Tengeren, légi úton, expressz úton

Miért választott minket?

1. Biztonságos
Minden termékünket szigorúan ellenőrzik a biztonsági előírásoknak megfelelően, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden alkatrész nem árt-e a gyerekeknek. Az összes fém alkatrész sima és a műanyag alkatrészek nem mérgezőek, ultraibolya-védő tulajdonságokkal rendelkeznek, megfelelnek az FOOD osztály szabványának.

2. Tapasztalt
A játékunkat nagyon tervezők tervezték, a gyermekek érdekei és érzései szerint. Különböző karakterekkel és stílusokkal termékeink nemcsak boldogságot, hanem egészséget és bölcsességet kínálnak a gyerekeknek.

3. Kiváló minőségű
Hisszük, hogy a termékek lelke a minőségnek. Gondoskodunk arról, hogy termékeink jó állapotban legyenek hosszú ideig történő használat után vagy akár a szélsőséges éghajlati viszonyok között is. Az összes alkatrész -50 ° C ~ 50 ° C hőmérsékleten tartja a nagy tartósságot.

4. Versenyképes
Ugyanazokat a termékeket, azonos minőségben és azonos szabványban, a legjobb árakat kínáljuk Önnek. Ugyanazon összeggel több egyedi tervezés, gyorsabb kézbesítés, professzionális telepítési utasítások és sokkal jobb szolgáltatások élvezhetik az Ön számára.


Mint az egyik vezető kínai eladó fafajta karácsonyi felfújható levegő táncos gyártója és szállítója, az AOQILE a legmegfelelőbb kivitelű, kiváló minőségű. Megfizethető karácsonyi felfújható levegő táncos gyártására szakosodott. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Hot Tags: .faktár ára karácsonyi felfújható táncos eladó, Kína gyártói, beszállítók, gyár, testreszabott, alacsony ár, Kínában

Vizsgálat

You Might Also Like