Banner
Haza > Termékek >> Felfújható reklám >> Air Dancer

Legjobban eladható felfújható levegős táncos, Skydancer

Csevegj most

Termék részletek

Termékjellemző

Felfújható táncoló emberünk különféle színválasztékot kínál az eseményekhez, és az emberek igényeik szerint jobb választási lehetőséget kaphatnak. A könnyálló nejlon anyag felelős a jobb 3 m hosszú felfújható táncosért, amely sokkal könnyebb és tartósabb.


termékleírás

Az eseményre felfújható táncoló ember tökéletes az Ön szezonális vagy témájú promócióihoz vagy értékesítéséhez, akár esküvői rendezvényekhez is. Ez felkelti a következő promóció vagy esemény figyelmét. Erős energiatakarékossággal és környezetvédelemmel biztosítva a használat hosszabb élettartamát. Ezenkívül az eseményre felfújható táncoló embereinknek van egy lyukuk, amely közvetlenül felhasználható. A vicces megjelenés miatt ideális szórakozás lehet karácsonyra, Valentin-napra, újévre, esküvőkre, partira, üzleti ünnepségekre, piactechnikai világításra, építészeti dekorációra, díszített erdőpályákra, parkokra, folyókra, városi éjszakai világításra, tájrendezésre, kerti szálloda, bevásárlóközpontok, éjszakai szórakozás a környezetben.


Anyag:

rip-stop nylon anyag (ejtőernyő anyag), amely különleges UV-védelemmel rendelkezik, amely a levegő táncosát tartósabbá teszi a nap alatt, ennek az anyagnak jó a kopásállósága

Termék méret:

20 láb magas, 18,5 "átmérőjű

A csomag súlya:

1,3 kg-1,5 kg a mérettől függ

Csomag méretei:

30cm * 15cm * 15cm (11,8 "* 5.9" * 5.9" )

Ár:

Az EXW, FOB, CFR opcionális

leadtime:

7-10 nappal a 45% -os betét kézhezvétele után

Szállítási idő:

tengeren, légi úton, expressz (DHL.UPS, TNT, FEDEX)

Fizetési határidő:

T / T a cégünk számlájára vagy a Western Union-ra (50% betét, egyenleg a szállítás előtt)

Mennyiségi egység:

5db

Csomagolás:

PVC belső táskák exportkartonnal


图片 25.png


图片 8.png


Az AOQILE, mint az egyik vezető gyártó és szállító a legjobban értékesített felfújható levegős táncos, skydancer kínai Kínában, az AOQILE a legmegfelelőbb minőségű legjobban felvásárolható felfújható levegő táncos, skydancer, a legmegfelelőbb formatervezésű készítője. Ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében gyárunk testreszabott üzleti tevékenységekkel is foglalkozik. Biztos lehet benne, hogy megvásárolja a Kínában gyártott, minőségi és alacsony árú felfújható termékeinket.

Vizsgálat

You Might Also Like