Banner
Haza > Rólunk

A Xiamen AOQILE Inflatable Products Co., Ltd.-t 2006-ban alapították, felfújható termékek gyártására és ábrázolására szakosodott. 13 éves fejlesztés és fejlesztés után elkötelezett a fejlesztés, a gyártás és az értékesítés egyesítése iránt. Képes szakemberekkel, vezető terméktervezőkkel és tesztelőkkel rendelkezik.

A fennmaradó vállalkozói képesség, az Exploit with Innovations elvével összhangban a társaság számos új felfújható terméket fejlesztett ki.És az AOQILE összes munkatársainak erőfeszítéseivel nagy hírnevet szerzett számos vállalkozás és az emberek minden részéről. élet a marketing ötlet számára, ugyanolyan ár, jobb minőség, azonos minőség jobb ár. Felállítottuk az átfogó marketing hálózatot. Statisztikailag megosztottuk piaci mennyiségünk 5% -át. Időközben termékeinket több mint 30 országban és régióban indították el, és több vevőt fejlesztünk ki szerte a világon.


A presztízsből kiindulva túléljük a minőséget, és olyan termékeket készítünk, amelyekben az ügyfelek megbíznak. Erőfeszítéseink teljesítsék ambíciódat. Szeretettel üdvözöljük a világ minden tájáról érkező embereket, hogy látogassák meg gyárunkat és tegyék meg javaslataikat!